IX. Falukonferencia

KRTK Regionális Kutatások Intézete A VIDÉKI MAGYARORSZÁG A PANDÉMIA KORÁBAN. IX. FALUKONFERENCIA címmel 2021. szeptember 22-24-én tudományos konferenciát szervez.

A rendezvény közös gondolkodásra hívja a kutatókat, gyakorlati szakembereket és a döntéshozókat annak érdekében, hogy a COVID-19 utáni világ fenntartható megoldásokkal épüljön újjá a vidéken élők és ott vállalkozók tartós boldogulása érdekében.

A résztvevők előadásai és a panel beszélgetések/viták, valamint a felkért plenáris előadók e cél megvalósulása érdekében mutatják be a vidéki szereplőknek a COVID-19 járvány alatt tett erőfeszítéseit, a pandémia következtében elszenvedett károkat, azok tartósnak bizonyuló hatásait továbbá a post-COVID időszakra előre vetíthető forgatókönyveket, az azok szolgálatába állítható helyi erőforrásokat és fejlesztési eszközöket.

 

A konferencián való részvétel előadóként és szakmai érdeklődőként is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: http://surveyor.rkk.hu/index.php?sid=46861&lang=hu. Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 1.

 

Az előzetes program és a szekciók felhívásai már elérhetőek: http://falukonferencia.rkk.hu/program.html#.