LEADER felhívásokra beadott árajánlatokkal kapcsolatos elvárás

Tisztelt Ügyfelünk!Kedves Látogató!

A Hortobágyi LEADER Közhasznú Egyesület által meghirdetett helyi felhívásokkal kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a benyújtott árajánlatok megfelelően legyenek részletezve.

A felhívások tartalmazzák az árajánlatok tartalmi elemeit, viszont a kért árajánlatok ezek mellett legyenek megfelelően részletezve.

Egy-egy elszámolni kívánt költség ne egy tételként legyen alábontva, részletezve.

Pl.:

4 db kerékpár esetén nem elég ezek egységárának feltüntetése, legyen feltüntetve, ha kettő egyfajta és a másik kettő másfajta, főleg, ha más műszaki tartalommal jellemezhetőek.

10 db ajándékcsomag esetén legyen kifejtve, mit tartalmaz az ajándék csomag, 10 db kerámiatál, 10 db könyv, 10 db zászló és 10 db kulcstartó képezi a 10 db ajándékcsomagot.

A lényeg a részletes alábontás minden árajánlat esetén, amely egyrészt segíti az összehasonlítást, másrészt azonos paramétereket tartalmaz.

Továbbá a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet 6. melléklet III. Részletes Kifizetési Ellenőrzési Szempontok fejezetének 6.4. pontja alapján az árajánlatoknak érvényeseknek kell lenniük, érvényességi időt is kell tartalmazniuk.