Pályázati felhívásokhoz tartozó dokumentumok

A 2014-2020-as programozási időszakban az európai uniós alapok (EMVA-LEADER is idetartozik) források felhasználását szabályzó kormány rendelet:

272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet

A Hortobágyi LEADER Közhasznú Egyesület helyi felhívásai megjelentek a Magyar Államkincstár https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok weboldalon. Fontos az előbbi linken elérhető “Általános Útmutató a LEADER helyi akciócsoportok által meghirdetett helyi felhívásokhoz” (ÁÚF) c. dokumentum részletes tanulmányozása is a megfelelő támogatási kérelem összeállítása érdekében, mivel sok esetben a benyújtandó dokumentumok tartalmi elvárásait is tartalmazza.

  1. Induló és működő mikrovállalkozások támogatása a Hortobágyi LEADER illetékességi területén
  2. Természeti és táji értékekre alapozott turizmusfejlesztés
  3. Ifjúság-és lakosságmegtartó programok támogatása
  4. Közösségi tevékenységnek helyt adó épületek és területek fejlesztése

 

A helyi felhívások és mellékletei az alábbi linken érhetőek el, ahol név szerint rá tud keresni az országos listáról a Hortobágyi LEADER Közhasznú Egyesületre:

https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

A Hortobágyi Leader Közhasznú Egyesület által meghirdetett helyi felhívásokhoz tartozó Arculati Kézikönyv megtalálható:

https://www.palyazat.gov.hu/

Új! A Magyar Államkincstár 31/2018. (V.30.) számú közleménye, A Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/asset_publisher/-/asset_publisher/J1q1NxT6idbc/content/31-2018-v-30-szamu-kincstar-kozlemeny?inheritRedirect=false

Közlemény, 1. melléklet, 2. melléklet, 3. melléklet, 4. melléklet, 5. melléklet, 6. melléklet